Opt suceveni în cursa pentru premiile Galei naţionale a excelenţei în asistenţa socială

Opt suceveni, asistenţi sociali şi susţinători ai acestei profesii, sunt pe listele de propuneri pentru premiile ce vor fi acordate la cea de a V-a ediţie a Galei naţionale a excelenţei în asistenţa socială, din 20 martie 2018, de la Ateneul Român.

Evenimentul este organizat de Consiliul Naţional al Asistenţilor Sociali care celebrează astfel o profesie nobilă, dificilă şi indispensabilă, dar şi Ziua Mondială a Asistenţei Sociale, recompensând, potrivit comunicatului trimis redacţiei noastre, „performanţa şi excelenţa celor care şi-au adus contribuţia la dezvoltarea asistenţei sociale şi la promovarea profesiei de asistent social, în anul 2017”.

Organizatorii au stabilit acordarea a 18 premii, la tot atâtea categorii, ce vor fi selectate potrivit votului online.

Sucevenii se reprezintă la şapte categorii, cu următoarele propuneri: > asistent social din domeniul persoanelor cu dizabilităţi – Cristina Doroftei; asistent social din domeniul sănătate/ servicii medicale – Adina Mihaela Bărbinţă (Cozma); asistent social în domeniul persoanelor vârstnice şi îngrijiri la domiciliu – Andreea Alexandra Bârsan şi Liliana Leşan; asistent social în domeniul asistenţei sociale comunitare – Adina Mihaela Bărbinţă; asistent social în domeniul prevenirii/ reducerii riscurilor asociate infecţiei cu HIV, consumului de droguri şi exploatării sexuale – Elena Căpraru.

Deputatul ALDE Alexandru Ştefan Băişanu a fost propus pentru premiul „Politicianul anului” la categoria „Personalităţi care susţin asistenţa socială”.

La aceeaşi categorie, dar pentru premiul „Personalitatea anului în promovarea educaţiei şi afirmării în asistenţa socială” a fost propusă Ecaterina Croitoru (cabinet individual de asistenţă socială), lector universitar, specializarea asistenţă socială, în cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava şi preşedinta (la final de mandat) a Consiliului Naţional al Asistenţilor Sociali din România (CNASR), sucursala Suceava.

De asemenea, Direcţia de Asistenţă Socială Suceava a fost nominalizată pentru premiul „Instituţia anului”, iar CNASR Suceava pentru premiul „Cea mai activă sucursală”.

Sucevenii pot recunoaşte meritele asistenţilor sociali care le reprezintă judeţul, precum şi ale personalităţilor nominalizate pentru premiile Galei naţionale a excelenţei în asistenţa socială, votându-i la adresa http://poll.cnasr.ro/, prin deschiderea listei la categoriile menţionate, marcarea căsuţei din dreptul numelui şi confirmarea „vote”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: