La începutul lui aprilie

Noul sistem de sensuri unice din municipiul Suceava va fi pus în dezbatere publică

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harşovschi, a anunţat că în luna aprilie va fi pus în dezbatere publică studiul de trafic din municipiu şi că, ulterior, urmează să fie instituit sistemul de sensuri unice din oraş, care are ca scop principal fluidizarea traficului rutier.

„Am avut o discuţie cu cei care lucrează la studiul de trafic. A fost o discuţie principială, dar mai aprinsă. Mi-au spus că la sfârşitul lunii martie – începutul lunii aprilie vom avea schiţele pentru noul sistem de trafic în municipiul Suceava şi vom intra în dezbatere publică” a declarat Lucian Harşovschi într-o conferinţă de presă.

El a arătat că sucevenii trebuie să fie informaţi cât mai bine privind sistemul de sensuri unice pe care administraţia locală doreşte să îl instituie în municipiu.

Astfel, de la intrarea în Suceava până spre centrul oraşului va fi un sens unic cu trei benzi pe sens, iar una pe sensul opus, pentru autobuze şi autoturisme electrice. Sensul unic va fi apoi pe traseul spre Catedrală, cartierul George Enescu şi fostul sediu Maraton. Va fi stabilit şi modul în care străduţele vor face legătura cu aceste artere principale.

Viceprimarul a spus că doreşte să fie o informare constantă privind acest sistem nou de circulaţie.

„Sucevenii trebuie să fie informaţi înainte de a apărea acest sistem, pentru a nu avea probleme” a spus Lucian Harşovschi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: