O familie din Grăniceşti a rămas fără casă în urma unui incendiu

> Când a văzut flăcările, proprietara casei a făcut un atac de panică

 Militarii Gărzii de Intervenţie Siret şi ai Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Grăniceşti, au intervenit cu patru autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui puternic incendiu izbucnit la o gospodărie particulară situată pe raza comunei Grăniceşti.

„La sosirea echipajelor, ardea generalizat acoperişul comun de la casa de locuit şi de la o anexă, existând pericolul de propagare a flăcărilor la construcţiile învecinate. Mai mult, pe timpul intervenţiei, pompierii paramedici au acordat primul ajutor medical proprietarei, o femeie însărcinată, în vârstă de 35 de ani” ne-a declarat slt. Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava.

Femeia a suferit un atac de panică şi a fost transportată la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, pentru investigaţii suplimentare.

Au ars astereala acoperişului pe o suprafaţă de aproximativ 150 mp, bunuri casnice, circa 2 mc de lambriu şi două tone de cereale, toate depozitate în pod. Au mai ars obiecte de mobilier, materiale textile din două încăperi ale casei, stoleria şi pereţii din lemn ai construcţiilor pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp. S-au degradat învelitoarea din azbociment a construcţiei pe o suprafaţă de 150 mp şi planşeul casei, pe 100 mp.

Flăcările au izbucnit, cel mai probabil, din cauza jarului sau scânteilor căzute dintr-o sobă cu acumulare de căldură.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: