Ieri, pe drumurile naţionale din judeţ

Nu s-au înregistrat probleme majore de trafic

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat, ieri dimineaţă, că nu erau anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile, nici probleme majore privind fluenţa traficului.

Potrivit Poliţiei Române, în judeţele afectate de codul galben de ninsori, inclusiv judeţul Suceava, se acţionase cu utilaje şi material antiderapant, în prima parte a zilei, cel puţin, nefiind „probleme de circulaţie”; potrivit informării, carosabilul era negru, umed, fără blocaje.

„Recomandăm conducătorilor auto ca înainte de a pleca la drum să se intereseze despre condiţiile meteorologice pentru zonele unde urmează a se deplasa, să se asigure că parbrizul, geamurile laterale şi luneta le permit o vizibilitate foarte bună, să reducă viteza de deplasare în special în zonele montane, să sporească atenţia la volan, să păstreze o distanţă suficient de mare faţă de autovehiculul care circulă în faţă şi să nu efectueze depăşiri riscante. Conduceţi prudent!” a transmis Poliţia Română. (N.B., D.L.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: