La aproape 3 luni de când i-au fost delegate atribuţiile funcţiei de conducere

Directorul executiv interimar al DSP Suceava, Petru-Sebastian Jureschi, a demisionat

Directorul executiv interimar al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, Petru-Sebastian Jureschi, şi-a înaintat, luni, demisia din funcţie ministrului Sănătăţii, invocând motive personale. Este aşteptată din partea ministerului o decizie privind delegarea atribuţiilor specifice funcţiei de conducere unei alte persoane.

Prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi, a confirmat, ieri, pentru NewsBucovina, că Petru Sebastian Jureschi şi-a înaintat, luni, demisia din funcţia de director executiv interimar al DSP Suceava invocând motive personale.

Adomnicăi a spus că se aşteaptă un ordin al ministrului Sănătăţii privind delegarea atribuţiilor specifice funcţiei de conducere de director executiv al DSP Suceava către o altă persoană.

De precizat este că lui Petru Sebastian Jureschi i-au fost delegate atribuţiile specifice funcţiei de conducere de director executiv al DSP Suceava prin Ordinul nr. 1312/2017 al ministrului Sănătăţii Florian-Dorel Bodog, începând cu data de 8 noiembrie 2017.

Petru-Sebastian Jureschi urma să ocupe această funcţie până la ocuparea temporară sau definitivă a funcţiei publice de conducere, în condiţiile legii.

Reamintim că până la preluarea acestei funcţii de către Petru-Sebastian Jureschi, interimatul a fost asigurat de directorul adjunct al DSP Suceava, medicul Cătălina Zorescu, după ce directorul executiv interimar al DSP Suceava, Andrei Ianovici, a solicitat, în cursul lunii iulie 2017, Ministerului Sănătăţii să i se ia atribuţiile de director executiv după doi ani în care a condus instituţia. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: