Valentin Iftimescu este noul şef al Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Suceava

Valentin Iftimescu, consilier în cadrul Inspecţiei Fiscale din Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Suceava, a fost numit, de ieri, şef al AJFP Suceava, în locul lui Petrică Ropotă, care a fost avansat în cadrul Direcţiei Regionale a Finanţelor Publice Iaşi.

Pe site-ul AJFP Suceava a fost prezentată, luni, modificarea privind conducerea Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Suceava.

Purtătorul de cuvânt al AJFP Suceava, Oana Apetrei, a menţionat că nu poate oferi, deocamdată, informaţii privind situaţia.

Petrică Ropotă a preluat conducerea structurii sucevene a finanţelor publice din guvernarea 2005.

Potrivit unor surse din sistem, Petrică Ropotă a fost promovat în cadrul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice din Iaşi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: