Minifotbal

Avastar–Inter Conti Suceava s-a oprit în optimile de finală la Cupa Unirii

Avastar – Inter Conti Suceava s-a oprit în optimile de finală la Cupa Unirii, competiţie care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, la Iaşi, şi care a adunat la start unele dintre cele mai bune 32 de echipe de minifotbal din ţară.

Ferariu şi compania au câştigat grupa din care au făcut parte cu şase puncte, după două victorii cu Danco Pro Bucureşti şi Amicii Iaşi şi o înfrângere de palmares cu Décor Plus Iaşi. Formaţia suceveană nu a mai găsit însă drumul spre gol în optimi, fiind eliminată la penaltiuri de gruparea Lupii Negri Iaşi.

Rezultatele echipei sucevene si marcatorii:

Grupe:

Avastar–Inter Conti – Danco Pro Bucureşti: 3-1

Marcatori: Julei, Cristescu şi Gafiţa.

Avastar–Inter Conti – Amicii Iaşi:                2-0

Marcator: Ferariu (două).

Avastar–Inter Conti – Décor Plus Iaşi:                    1-2

Marcator: Cristescu.

Avastar–Inter Conti – Lupii Negrii Iaşi: 0-0 (2-3, d.p.)

Avastar–Inter Conti Suceava a mizat la Cupa Unirii la minifotbal pe următorul lot de jucatori: Andrei Lucaciu – Constantin Ferariu, Daniel Cristescu, Cristian Râşcu, Eduard Julei, Vasile Tcaciuc, Alex Afloarei, Marian Apostol, Adrian Gafiţa, Vlad Răzlog şi Petru Răzlog. Delegatul echipei: Lucian Burlacu.

Ediţia din 2018 a Cupei Unirii a fost câştigată de Neatza & Prietenii Bucureşti.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: