Meghan Markle şi-a şters toate conturile de pe reţelele de socializare

Actriţa Meghan Markle, viitoarea soţie a prinţului Harry, s-a conformat unei reguli nescrise a familiei regale britanice şi şi-a şters toate conturile de pe reţelele de socializare, informează rtl.fr. Fanii actriţei din serialul „Suits” şi cei care o vor iubi în noul rol de ducesă preferată a Marii Britanii vor fi dezamăgiţi: nu vor mai putea admira fotografii din vacanţe sau citi comentarii politice pe Twitter semnate de preferata lor. Instagram, Facebook, Twitter, toate conturile au fost dezactivate cu câteva săptămâni înainte de căsătoria cu prinţul Harry fără că vreun scandal să fie cauza acestei bruşte dispariţii din online. Palatul Kensington explică într-un comunicat: „Meghan Markle este foarte recunoscătoare tuturor celor care i-au urmărit conturile timp de mai mulţi ani pe reţelele de socializare, cu toate acestea nu mai este activă pe aceste conturi de ceva vreme aşa că a decis să le închidă”. Deşi nu este o mare comentatoare a vieţii politice, a făcut în trecut câteva aprecieri la adresa lui Donald Trump şi a declaraţiilor acestuia „misogine”, care „dezbină”. Pe viitor, va trebui să se abţină de la astfel de luări de poziţie din raţiuni protocolare, diplomatice şi constituţionale.

Pentru a cunoaşte părerea lui Meghan Markle pe diverse subiecte, cei interesaţi vor trebui să se mulţumească, de acum înainte, cu comunicatele, interviurile şi informaţiile, mai mult sau mai puţin verificate, apărute în presă, notează rtl.fr.

www.romanidecentenar.ro
Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: