Compania „St. Petersburg Classical Ballet”, cu un spectacol la Suceava:

„Lacul lebedelor”

Casa de Cultură a Sindicatelor din Suceava găzduieşte vineri, 2 martie a.c., de la ora 20, spectacolul de balet în patru acte „Lacul lebedelor”, susţinut de artiştii companiei „St. Petersburg Classical Ballet”. Vedetele spectacolului vor fi balerinii Olga Golitsa (Odette/ Odile) şi Denis Nedak (Siegfried).

Compania întruneşte 50 de artişti profesionişti, absolvenţi ai Academiei de Balet din Rusia – Vaganova şi ai celor mai mari şcoli de dans din Rusia şi Ucraina, care sunt conduse de către mari maeştri de balet, foşti dansatori emeriţi.

Premiera mondială a baletului „Lacul lebedelor” a avut loc în 20 februarie 1877, la Teatrul Bolşoi din Moscova.

www.romanidecentenar.ro

Preţul unui bilet este de 150 lei, 120 lei sau 100 lei, în funcţie de aşezarea locurilor în sală, şi pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură din Suceava, intrare B, etajul 1, telefon 0230/523.718.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: