Medalie de aur la juniori I pentru Dorin Andrei Rusu

 Hipodromul din Parcul „Nicolae Romanescu” din Craiova a fost sâmbătă gazda Campionatului Naţional de Cros, competiţie organizată de Federaţia Română de Atletism. Sportivii de la CSM Dorna Vatra Dornei, pregătiţi de Cristian Prâsneac, s-au descurcat din nou admirabil, reuşind să cucerească două medalii.

Pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere a urcat din nou Dorin Andrei Rusu, campion naţional în proba de 6.000 de metri la categoria junior I. Această performanţă îi permite tânărului atlet Rusu să participe la Campionatul Balcanic de Cros care va avea loc în data de 18 noiembrie în localitatea Canakkale din Turcia şi la Campionatul European de Cros din 11 decembrie care se va desfăşura în localitatea Samorin din Slovacia.

Cea de-a doua medalie a sportivilor dorneni a fost una de bronz în proba pe echipe. Din formaţia CSM Dorna Vatra Dornei au făcut parte Andrei Dorin Rusu, Marius Rădoi, Claudiu Mihăescu şi Alexandru Miron.

„Sunt mulţumit de faptul că Dorin Andrei Rusu şi-a îndeplinit obiectivul propus şi sperăm la medalii la competiţiile internaţionale care vor urma. Mulţumesc în primul rând Primăriei Vatra Dornei pentru susţinerea constantă şi partenerilor noştri care ne sprijină pentru a face performanţă, Aqua Carpatica, Romanel, Coloana Center Vatra-Dornei şi West Oximoro Vatra Dornei” a declarat antrenorul Cristian Prâsneac.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: