“Folkever – festival de atitudine culturală”, ediţia a IX-a

La Primăria municipiului Rădăuţi, s-a desfăşurat vineri, 8 septembrie, o conferinţă de presă care a avut ca temă desfăşurarea celei de-a IX-a ediţii a manifestării “Folkever – festival de atitudine culturală”, care are loc la Siret şi Rădăuţi. La conferinţa de presă au participat organizatorii şi primarii celor două aşezări.

Proiectul „Folkever – festival de atitudine culturală”, ediţia a IX-a, prevăzut pentru perioada 8-10 septembrie, la Siret şi Rădăuţi, se desfăşoară sub egida Asociaţiei pentru Cultură şi Solidaritate „Peter Tomaschek” din Siret, Casei de Cultură a Municipiului Rădăuţi şi Centrului Cultural din Siret, în parteneriat cu Primăria Oraşului Siret şi Galeriile de Artă din Rădăuţi. Invitaţii din acest an sunt muzicienii Nicu Alifantis, Mircea Vintilă, Emeric Imre, Walter Dionisie, Adrian Bezna, Bogdan Grosu, Mihai Boicu, Andrei Cicioc şi Ştefania Iacob, scriitorii Sorin Poclitaru şi Ancuţa Dionisie, fotografii Sorin Onişor şi Cătălin Urdoi. Acestora li se alătură proiectul Studio Cultural Braşov. Directorul Centrului Cultural din Siret, Ioan Mateiciuc, a spus că festivalul îşi doreşte să promoveze excelenţa în rândul tinerilor, vizând impactul cultural şi socio-emoţional. Cei doi edili şi-au manifestat interesul pentru acest eveniment unic în zona Moldovei.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI