Cele 82 de posturi didactice vacante cu viabilitate de cel puţin 4 ani vor fi repartizate, miercuri, în şedinţa publică

Inspectorul şcolar general adjunct al judeţului Suceava, prof. Cristian Cuciureanu, a declarat, ieri, că şedinţa publică de repartizare a posturilor didactice publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în unităţi de învăţământ preuniversitar din judeţul Suceava, va avea loc, miercuri, 26 iulie, la Colegiul Tehnic „Petru Muşat” Suceava.

El a spus că la şedinţa de repartizare a posturilor didactice publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată vor participa candidaţii care au obţinut note de cel puţin 7 la proba scrisă, respectiv la inspecţia specială la clasă/proba practică din cadrul concursului naţional de ocupare a posturilor didactice/catedrelor, ce s-a desfăşurat în data de 12 iulie a.c.

Cuciureanu a precizat că în judeţul Suceava au fost scoase la concurs în acest an 564 de posturi didactice/catedre vacante/rezervate, dintre care 100 de posturi sunt rezervate şi 464 sunt vacante, iar din totalul posturilor vacante 82 sunt titularizabile, având o viabilitate de cel puţin 4 ani, iar 382 de posturi au o viabilitate mai mică de patru ani.

El a menţionat că din cele 82 de posturi cu viabilitate mai mare de 4 ani, 36 sunt în mediul rural şi 46 sunt în mediul urban.

Inspectorul şcolar general adjunct al judeţului a menţionat că şedinţa va avea loc în data de 26 iulie, începând cu ora 10, în sala de şedinţe a Colegiului Tehnic „Petru Muşat” Suceava, intervalul orar pentru fiecare disciplină a postului didactic fiind publicat pe site-ul IŞJ Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

  1. De ce țineți atâția pensionari în județul Suceava cu precădere în Municipiu Suceava?Zac scolile de invata toare-Lupascu și Palaghenu -Scoala 3,Oniga-Romana Stefan cel Mare,Rosca -Franceza Petru Rares etc,,și mulți ingineri pe la discipline tehnice.Intr-un județ unde șomajul este pe primele locuri și lipsa locurilor de muncă este un fenomen!Se spune că nu sunt posturi dar sute stau ocupate de pensionari care au de unde da spaga….

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: