Primarul Gheorghe Fron şi-a însurat băiatul

> Peste 500 de oameni, veniţi şi din afara ţării, au fost prezenţi la petrecerea de nuntă

Nuntă mare, sâmbătă, în Suceava. Primarul comunei Cornu Luncii, Gheorghe Fron, şi-a însurat băiatul cu o frumoasa tânără din Paşcani.
Cristina Elena Anton şi Petruş Fron sunt amândoi economişti şi au ales să-şi unească destinele la aceeaşi vârstă, 29 de ani. Naşii lor sunt o familie tânără din Iaşi, medici stomatologi.
Cununia civilă s-a desfăşurat în faţa Bisericii Catolice Sf. Nepomuk şi a fost oficiată chiar de tatăl mirelui, primarul de Cornu Luncii, care a legiferat „Da”-ul celor doi miri stăpânindu-şi cu greu emoţiile de părinte.
Preotul paroh Iosif Păuleţ i-a întâmpinat pe miri în pragul bisericii, ritualul cununiei fiind unul solemn şi emoţionant. Elena şi Petruş şi-au pus verighetele jurând în faţa Domnului iubire veşnică, împărtăşind o taină pe care au jurat să o împlinească până la adânci bătrâneţi.
În bancă, primarul Fron, alături de soţie, a vărsat câteva lacrimi de care nu se ruşinează.
„Ce poate face un părinte când asistă la nunta copilului lui? Plânge, de bucurie, bineînţeles. E un prag, e o realizare. Le doream în gândul meu să se iubească toată viaţa, să aibă parte de tot binele din lume, de toată înţelepciunea şi tot norocul de care are nevoie o familie. Le doresc să fie fericiţi cu adevărat” ne-a declarat Gheorghe Fron, după cununie.
La petrecerea de nuntă, care a avut loc în unul dintre saloanele celebre din oraş, au fost prezenţi peste 500 de invitaţi, unii veniţi special pentru eveniment, din Statele Unite ale Americii, Irlanda, Germania, Austria, Italia.
Au fost prezenţi senatori şi deputaţi suceveni, de toate „culorile” politice, rude şi prieteni inclusiv din Constanţa, Bacău, Galaţi, Botoşani.
Despre cât de bogat a fost darul nu avem decât estimări, dar am auzit că nuntaşii n-au fost deloc zgârciţi.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI