Câmpulung Moldovenesc

Trenuleţul româno-italian

În centrul Câmpulungului Moldovenesc a devenit familiară prezenţa unui mic trenuleţ de divertisment, condus cu eleganţă şi dezinvoltură de o doamnă frumoasă şi mereu cu zâmbetul pe buze. Originară din comuna Vama, Sorina Şveica a iniţiat în Câmpulung câteva acţiuni de care se va mai auzi.

Trenuleţul este ideea sa şi a dlui Angelo Goffredo, originar din Taranto. Specializat în proiectarea de utilaje pentru firme de parcuri de distracţii, don Angelo a investit în acest proiect pe care l-a prezentat în Câmpulung Moldovenesc în decembrie 2014. Invitaţi apoi de municipalitatea din Roman, au fost o prezenţă aparte în parcul central al oraşului nemţean.

Originară din Bucovina şi bucurându-se de sprijinul primăriei câmpulungene, doamna Sorina s-a întors în 2016 la Câmpulung; trenuleţul este doar începutul. În proiect este şi un mic parc de agrement familial, aşa cum în Italia există mai în toate oraşele şi care în peninsulă sunt prin definiţie… turistice! (PETRU TOMUŢĂ, TRAIAN GABRIEL OJOG)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: