Şedinţă festivă a CJ Suceava, la împlinirea a 25 de ani de la înfiinţare

> Mai mult de jumătate din cei 240 de aleşi judeţeni din ultimii 25 de ani au participat la şedinţa festivă a Consiliului Judeţean Suceava. > Mihai Grozavu este singurul consilier judeţean care a fost membru al celor şase deliberative

Peste 100 de actuali şi foşti consilieri judeţeni suceveni din cei 240 de aleşi judeţeni din 1992 şi până în prezent au participat, ieri, la şedinţa festivă organizată cu prilejul împlinirii a 25 de ani de la înfiinţarea acestei instituţii.

Între aleşii judeţeni care au fost prezenţi s-au numărat fostul prefect Ioan Băncescu, foştii primari Marian Ionescu, Vasile Tofan, Ioan Moraru, actualul primar al Sucevei Ion Lungu, care a fost consilier judeţean 14 zile, actualul primar al municipiului Rădăuţi Nistor Tatar, consilier în 2004, ca şi foştii vicepreşedinţi ai CJ Suceava Stela Acatrinei, Constantin Gheorghe, Petrică Ştirbu sau Mihai Grozavu, foştii deputaţi Gabriel Gospodaru şi Dorel Petru Crăciun, fostul secretar general al Prefecturii Suceava, Bogdan Cristache.

Au lipsit însă foştii preşedinţi ai CJ Suceava Gavril Mîrza şi Cătălin Nechifor, ultimul transmiţând o scrisoare în care îşi explica absenţa prin participarea la lucrările Parlamentului, foştii vicepreşedinţi Alexandru Rădulescu, Ilie Niţă, Alexandru Băişanu, Ilie Vasile sau fostul prefect Orest Onofrei.

Singurul consilier judeţean care a fost membru al celor şase deliberative, Mihai Grozavu, a spus în discursul său că administraţia judeţeană este ca un stejar care creşte şi care lucrează în favoarea cetăţenilor, arătând că cei prezenţi au făcut „şase inele în acest arbore secular”.

El a arătat că în 1992 a existat o bază administrativă bună care, în cei 25 de ani, a fost în permanenţă întreţinută şi îmbunătăţită.

Mihai Grozavu a reamintit că CJ Suceava a avut un rol important în dezvoltarea întregului judeţ prin numeroasele proiecte care au fost realizate.

Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a spus că, în cei 25 de ani, Consiliul Judeţean Suceava a adoptat peste 3000 de hotărâri şi au fost emise peste 12.000 de dispoziţii ale preşedintelui CJ.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: