Ion Lungu:

Vrem să facem sensuri unice pe anumite bulevarde

> În primul rând pe bulevardul principal şi în mod special pe bulevardul George Enescu

 Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că ia în calcul introducerea de sensuri unice inclusiv pe bulevardele din municipiu, pentru fluidizarea traficului rutier.

Lungu a declarat într-o conferinţă de presă că în urma măsurilor de fluidizare a traficului dispuse pe Calea Unirii, în zona comercială s-a constatat o îmbunătăţire a condiţiilor de trafic, dar că a sesizat blocaje înregistrate în oraş.

„A fost mai aglomerat în oraş, în zona Primăriei, în zona centrală, în zona pieţei nu mai spun…” a menţionat primarul.

El a spus că municipalitatea are un studiu realizat de Institutul de Cercetări în domeniul Transporturilor din Bucureşti, în care sunt prevăzute foarte multe sensuri unice.

„Vom lua acel studiu din nou să-l studiem, să vedem unde facem acele sensuri unice; în măsura în care ne va permite şi Poliţia Rutieră; vrem să facem pe anumite bulevarde sensuri unice. Aici discutăm în primul rând de bulevardul principal, discutăm de bulevardul George Enescu în mod special şi să vedem cum putem face sensuri unice, ca în Braşov, în alte oraşe, pentru că altă soluţie de fluidizare a traficului nu este la ora actuală” a spus Ion Lungu.

El a arătat că dacă în zona comercială s-a circulat „binişor”, este necesar să se găsească o soluţie şi pentru zona centrală.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: