Prefectul de Suceava, despre reabilitarea drumurilor naţionale din judeţ:

Sunt semnate contracte pentru covor asfaltic

Prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi, a declarat joi, după o întâlnire cu reprezentanţii secţiilor Suceava şi Câmpulung Moldovenesc a Drumurilor Naţionale, că în ceea ce priveşte refacerea covorului asfaltic au fost deja semnate contractele subsecvente pentru drumurile DN 2E şi DN 17 A.

„Am înţeles că pentru drumurile DN 2 E şi DN 17 A sunt semnate contractele subsecvente” a spus prefectul.

Adomnicăi a menţionat că reprezentaţii secţiilor de Drumuri Naţionale au făcut propuneri şi în vederea reparării DN 17, dar că se aşteaptă decizia conducerii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi.

Totodată, în ceea ce priveşte modernizarea şi reabilitarea DN 18 de la intersecţia cu DN 17 şi Iacobeni, prefectul a spus că porţiunea respectivă a fost predată în administrare firmei care a câştigat licitaţia de proiectare şi execuţie a lucrărilor.

Şeful Direcţiei Regionale de Drumuri Naţionale Iaşi, Ovidiu Laicu, a emis ordinul de începere a lucrărilor la DN 18 în noiembrie 2016, când firma câştigătoare a început montarea unei staţii de asfalt în zonă.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a semnat anul trecut, cu asocierea condusă de Autotehnorom, contractul de proiectare şi execuţie-reabilitare DN 18 Moisei – Iacobeni pentru remedierea lucrărilor existente şi finalizarea lucrărilor rămase de executat, respectiv lotul 4 Cârlibaba – Iacobeni. Contractul atribuit asocierii SC Autotehnorom SRL – SC OPR Asfalt SRL – SC Procad SRL are o valoare de 59,84 milioane fără TVA. Sursa de finanţare este asigurată de Banca Europeana de Investiţii şi Guvernul României.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a informat că a fost semnat contractul de proiectare şi execuţie-reabilitare DN 18 Moisei – Iacobeni pentru remedierea lucrărilor existente şi finalizarea lucrărilor rămase de executat: LOT 4 Cârlibaba – Iacobeni, km 199+400 – km 220+088. În cadrul acestui proiect, DN18 va fi reabilitat de la km 199+400, ce marchează ieşirea din localitatea Cârlibaba, până la km 220+088, intersecţia dintre DN18 şi DN17 în localitatea Iacobeni. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI