Cei mai mari timpi de aşteptare la traversarea frontierei cu România sunt în Vama Siret

 Cei mai mari timpi de aşteptare, vineri, la ora 14.30, la traversarea frontierei cu România, se înregistrau în Vama Siret după intrarea în vigoare, de ieri, a Regulamentului 458/2017 de modificare a Codului Frontierelor Schengen (Regulamentul 399/2016, prin care autorităţile de control la frontieră din statele Uniunii Europene vor efectua verificări sistematice la intrarea şi ieşirea de pe teritoriul statelor membre.

Astfel, potrivit aplicaţiei informatice a Poliţiei de Frontieră, pentru autoturisme, la intrarea în România prin Vama Siret se aşteaptă aproximativ 60 de minute, în timp ce la ieşirea din ţară se aşteaptă, în medie, 20 de minute, fiind deschise două artere la ieşire şi trei artere la intrarea în ţară.

Potrivit aceleiaşi surse, pentru camioane, timpul mediu de aşteptare este de 420 de minute la ieşirea din România prin Vama Siret şi de 120 de minute la intrarea în ţară prin acelaşi punct vamal, fiind deschise de asemenea trei artere la intrare şi două la ieşirea din ţară.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: