Fotbal, Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar

Echipa Şcolii Gimnaziale Nr. 4 Suceava a câştigat faza judeţeană la ciclul primar

La finele săptămânii trecute la Suceava s-a desfăşurat etapa judeţeană a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la fotbal pentru ciclul primar. Cele şase echipe care au acces în această fază a competiţiei au fost împărţite în două grupe. Din grupa A au făcut parte formaţiile Şcolii Gimnaziale din Râşca şi ale Şcolilor Gimnaziale „Miron Costin” şi Nr. 4, ambele din Suceava. În grupa B au jucat echipele Şcolii Gimnaziale Nr. 2 din Vatra Dornei, a Şcolii „Petru Muşat” din Siret şi a Liceului Tehnologic din Cajvana.

După disputarea meciurilor din grupa A, pe primul loc al clasamentului final s-a situat echipa Şcolii Gimnaziale Nr. 4, urmată de cea a Şcolii Gimnaziale „Miron Costin”. Pe primele două poziţii din clasamentul grupei B au încheiat, în ordine, formaţiile Liceului Tehnologic din Cajvana şi cea a Şcolii Gimnaziale Nr. 2 din Vatra Dornei.

În finala mică, pentru locurile 3-4, echipa Şcolii „Miron Costin” din Suceava a învins-o pe cea a Şcolii Gimnaziale din Vatra Dornei cu 2-0.

În finala mare, pentru locurile 1-2, au jucat echipele Şcolii Gimnaziale Nr. 4 din Suceava şi cea a Liceului Tehnologic din Cajvana, câştig de cauză având prima, aceasta impunându-se cu scorul de 3-1.

Din echipa Şcolii Gimnaziale Nr. 4 Suceava, care şi-a câştigat dreptul de participare la faza zonală, au făcut parte jucătorii: Matei Gavrilovici, Augustin Găină, Fabian Găină, Ştefan Recolciuc, Teodor Ilucă şi Eduard Tibichi. Echipa învingătoare a fazei judeţene la fotbal pentru ciclul primar din cadrul ONSŞ a fost pregătită de profesorii îndrumători Claudia Ţuca şi Florin Aniţului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: