La proba de joi din cadrul simulării examenelor naţionale

Un elev eliminat pentru tentativă de fraudă

Un elev din clasa a XII-a a fost eliminat, joi, pentru tentativă de fraudă, după ce a fost surprins de profesorii supraveghetori că avea asupra sa un telefon mobil. Peste 1100 de elevi nu s­-au prezentat la proba scrisă din cadrul simulării examenelor naţionale.

Purtătorul de cuvânt al IŞJ Suceava, inspectorul şcolar Cezar Anuţei, a declarat, joi, că cel eliminat este elev în clasa a XII-a la Colegiul Tehnic „Samoil Isopescu” Suceava şi a susţinut proba scrisă la matematică.

Anuţei a spus că la proba la matematică din cadrul simulării evaluării naţionale la clasa a VIII-a au participat 6805 elevi şi au absentat 380, ponderea celor prezenţi fiind de 94%.

El a mai spus că 3683 de elevi din clasa a XI-a au susţinut proba la matematică (252 au absentat), iar alţi 1587 au susţinut proba la istorie (108 au absentat), ponderea celor prezenţi fiind de 93%.

Purtătorul de cuvânt al IŞJ Suceava a precizat că 3501 de elevi din clasa a XII-a au participat la proba scrisă la matematică (273 au absentat), în timp ce la proba de istorie au participat 1671 de elevi din clasa a XII-a (131 au absentat), cei prezenţi reprezentând 92 la sută.

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

  1. Un articol scris corect. Neglijența unui elev este doar a elevului. Întrebare: care este ponderea elevilor eliminați?
    Numele școlii este “Colegiul Tehnic Samuil Isopescu”. Strada se numește Samoil Isopescu.
    https://www.facebook.com/samuil.isopescul
    https://www.google.com/maps/@47.6390264,26.2615,18.17z

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: