Andrei Gag şi Lenuţa Burueană, de la CSU Suceava, vor reprezenta România la Campionatele Europene indoor

 Aruncătorii de greutate Andrei Gag şi Lenuţa Burueană, de la CSU Suceava, vor face parte din delegaţia României, care, la sfârşitul acestei săptămâni, va participa la Campionatele Europene de atletism în sală pentru seniori, de la Belgrad. Gag, care vine din postura de vicecampion mondial indoor, este unul dintre favoriţii concursului masculin, în vreme ce tânăra sa colegă de club, aflată la prima ei competiţie de o asemenea anvergură, speră să obţină o clasare cât mai sus.

„Chiar dacă vine după o accidentare care nu i-a permis să se antreneze în ultima vreme la potenţial maxim, Andrei îşi propune o clasare pe podium. Este în creştere de formă, deţine al patrulea rezultat european al anului, aşa că avem încredere în capacitatea lui de a aduce o medalie pentru România. În ceea ce o priveşte pe Lenuţa, la doar 20 de ani ai săi este încă foarte tânără pentru această probă. Este la început de carieră, însă are o marjă foarte mare de progres, aşa că o calificare în finala de la Europene ar fi un rezultat excelent în acest moment”, a declarat Sorin Raţă, directorul Clubului Sportiv Universitar din Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: