La somaţia prefectului Constantin Harasim

CNAIR asigură 13.000 t de sare pentru drumurile din judeţ

> Până la această dată, către SDN Suceava s-a livrat aproximativ 50% din total, în timp ce către SDN Câmpulung Moldovenesc s-a îndreptat 30% din cantitatea aprobată

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) asigură Prefectura că, în această iarnă, judeţul Suceava va dispune de stocuri suficiente de materiale de combatere a poleiului şi gheţii. Aceasta după ce, în urmă cu aproape două săptămâni, în calitatea sa de preşedinte al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, prefectul Constantin Harasim a înaintat CNAIR o solicitare privind asigurarea de urgenţă a stocurilor de sare, nisip şi clorură de calciu în bazele de aprovizionare ale secţiilor de drumuri naţionale de pe raza judeţului Suceava. Demersul era justificat prin aceea că, la momentul respectiv, „CNAIR nu finalizase procedurile de achiziţie a materialului antiderapant necesar pentru sezonul de iarnă 2016-2017”.

„Ca urmare a solicitării Instituţiei Prefectului judeţului Suceava de a asigura stocurile de materiale necesare în activitatea de întreţinere pe timp de iarnă pentru SDN Suceava şi SDN Câmpulung Moldovenesc, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere ne informează, prin adresa nr. 80672/09.12.2016, că, la nivel naţional, s-a încheiat contractul de furnizare a cantităţii maxime de 250.000 t de sare necesară pentru iarna 2016-2017”, informează Constantin Harasim.

Astfel, în judeţul Suceava, pentru sezonul de iarnă 2016-2017 Secţia Drumuri Naţionale Suceava are aprobată o cantitate de 5.950 tone din respectivele materiale, iar Secţia Drumuri Naţionale Câmpulung Moldovenesc una de 7.325 tone. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a comunicat că, până la această dată, către SDN Suceava au fost furnizate 2.876 de tone, adică aproximativ 50% din total, în timp ce către SDN Câmpulung Moldovenesc s-au îndreptat 2.227 de tone, respectiv 30% din cantitatea aprobată.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: