De anul viitor

Aproape 340 de agenţi economici se vor „bate” pentru lemnul Direcţiei Silvice Suceava

Lemnul Direcţiei Silvice Suceava este la mare căutare printre operatorii economici din judeţul Suceava, dar şi din judeţele vecine.

La licitaţia principală a masei lemnoase pe picior pentru producţia de anul viitor, care se va desfăşura în zilele de 13 şi 14 decembrie a.c., se vor prezenta 338 de agenţi economici.

Au depus solicitări 385, dar după analizarea dosarelor şi a condiţiilor de eligibilitate impuse de DS Suceava, aproape 50 au picat.

Potrivit conducerii instituţiei, la licitaţia de peste 3 zile se scoate la vânzare un volum de peste 600 mc de lemn, cu aproximativ 150 mc mai mult decât volumul de masă lemnoasă oferit de DS Suceava la licitaţiile principale din perioada 2012-2014.

Preţul de pornire este de 146 lei mc, iar funcţie de volumul pe care vor să-l cumpere, lemnarii vor trebui să depună la Direcţie, cu două zile înainte de licitaţie, garanţia de contractare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: