Deputatul ALDE Ştefan Alexandru Băişanu:

„Sunt convins că duminică, 11 decembrie, sucevenii vor alege ALDE”

> Aceasta este „soluţia corectă şi echilibrată, pentru a putea promova şi realiza proiectele de care judeţul Suceava are atâta nevoie”

 „Astăzi, Călin Popescu-Tăriceanu este personalitatea cea mai puternică a vieţii noastre politice. Cea mai bună alegere pe care Suceava o poate face este ALDE! Acest partid are în fruntea sa pe cel mai bun prim-ministru al României, după 1989. Călin Popescu-Tăriceanu a fost şi este cel mai mare adversar politic al PDL, al portocaliilor, şi al lui Traian Băsescu, a celor care au tăiat, fără să clipească, pensiile şi salariile!” afirmă deputatul ALDE Ştefan Alexandru Băişanu.

Deputatul ALDE de Suceava mai declară: „Am demonstrat că ştim să ne ţinem de cuvânt, am probat că suntem capabili să ne respectăm promisiunile. Dublarea pensiilor, creşterea salariilor şi, odată cu acestea, creşterea nivelului de trai pentru fiecare român şi fiecare sucevean, sunt realităţi incontestabile care s-au realizat în guvernarea Tăriceanu.

Sprijinirea investiţiilor româneşti, crearea de locuri de muncă pentru tineri, o Lege a Salarizării corectă şi decentă pentru toate categoriile profesionale, relaxarea fiscală şi reducerea CAS-ului au fost şi rămân priorităţi pentru ALDE.

Un vot pentru listele ALDE la Camera Deputaţilor şi Senat este un vot dat lui Călin Popescu-Tăriceanu şi proiectelor sale pentru Suceava şi pentru România!”. (O.M.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: