Şeful OS Dorna Candrenilor a murit, miercuri noapte, într-un cumplit accident rutier, în judeţul Sălaj

Direcţia Silvică Suceava este în doliu. Unul dintre cei mai apreciaţi şi implicaţi ingineri din cadrul instituţiei, Dinu Popescu, din Vatra Dornei, şeful Ocolului Silvic Dorna Candrenilor, şi-a pierdut viaţa, miercuri seară, într-un cumplit accident rutier.

Avea doar 47 de ani şi era un silvicultor respectat deopotrivă de angajaţi şi de conducerea Direcţiei. Dinu Popescu a rămas şef al OS Dorna Candrenilor în ultimii 8 ani, o serie de proiecte silvice şi de mediu derulate în Bazinul Dornelor avându-l ca susţinător şi promotor.

Tragedia de miercuri a avut loc cu circa o jumătate de oră înainte de miezul nopţii, pe E81, pe raza judeţului Sălaj.

ing-popescuTrecând prin localitatea Sărmăşag, inginerul silvic a adormit la volan, a ieşit cu maşina de pe şosea şi s-a lovit frontal de un cap de pod de pe marginea drumului. Impactul a fost violent şi cu consecinţe fatale.

Când personalul medical de pe o ambulanţă a SAJ Şimleul Silvanei a ajuns la faţa locului, Dinu Popescu murise deja, strivit în maşina de teren pe care o condusese. Doar pompierii de la descarcerare au mai intervenit pentru a scoate trupul mutilat al suceveanului din interiorul deformat al autoturismului.

Ultima dată, Dinu Popescu a apărut în presă în luna octombrie, anul acesta, cu ocazia fazei naţionale a competiţiei „Cel mai bun pădurar”, care s-a desfăşurat la Vatra Dornei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: