Prefectul, într-o zi, două şedinţe operative în teren

Prefectul judeţului Suceava, Constantin Harasim, împreună cu subprefectul, Ionuţ Creţuleac, s-au deplasat în zona Câmpulung Moldovenesc – Vatra Dornei pentru a verifica situaţia de pe drumurile din judeţ, a anunţat Prefectura Suceava.

Astfel, potrivit sursei citate, la sediul Primăriei Câmpulung Moldovenesc a avut loc prima şedinţă operativă la care au participat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean, Inspectoratului Judeţean de Poliţie, primarul municipiului, Mihăiţă Negură, viceprimarul, Nicolai Moroşan, membrii Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă, cât şi şefa Secţiei Drumuri Naţionale Câmpulung Moldovenesc, doamna Liliana Dranca.

La cea de-a doua şedinţă operativă, ce a avut loc la sediul Primăriei Vatra Dornei, pe lângă reprezentanţii mai sus amintiţi, au participat primarul municipiului Ilie Boncheş, viceprimarul Marius Rîpan, comandantul Poliţiei municipiului Vatra Dornei Amor Niculiţă, cât şi şeful Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Dorin Vătavu.

În cadrul şedinţelor, reprezentanţii instituţiilor au subliniat faptul că echipele sunt pregătite să gestioneze orice situaţie, iar prefectul judeţului a solicitat ca SDN Câmpulung Moldovenesc să înfiinţeze un nou punct intermediar de intervenţie cu material antiderapant în zona Pasului Mestecăniş, ca cel din Pasul Tihuţa, se arată în comunicat.

„S-a analizat totodată existenţa stocului de combustibil de la centrala termică a municipiului Vatra Dornei, acesta fiind asigurat în momentul de faţă pentru o perioadă de 52 de zile. Prefectul judeţului a solicitat Poliţiei Rutiere o prezenţă mai activă în teren în ceea ce priveşte verificarea privind echiparea de iarnă a mijloacelor de transport ce tranzitează Pasul Tihuţa şi Mestecăniş, cât şi restricţionarea accesului în aceste puncte a celor ce nu au adaptate anvelopele la starea drumurilor”, menţionează Prefectura Suceava.

În comunicat se precizează că nu s-au înregistrat probleme deosebite în judeţ.

„Grupul de suport tehnic al CJSU, condus de prefectul Constantin Harasim, este pregătit să asigure în continuare o stare de siguranţă a participanţilor la trafic, indiferent de condiţiile meteorologice”, se arată în finalul comunicatului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: