Lupte greco-romane

Rezultate deosebite pentru sportivii suceveni la Cupa României pentru cadeţi

Luptătorii suceveni s-au întors cu şase medalii de la prima ediţie a Cupei României pentru cadeţi, competiţie ce avut loc la finalul săptămânii trecute la Târgovişte, în prezenţa a 150 de sportivi. Performerul delegaţiei sucevene a fost Adrian Agache, luptătorul legitimat la LPS Suceava ocupând primul loc la categoria 76 kg. Teodor Chira, un alt sportiv pregătit de antrenorul Valerică Gherasim, a luat medalia de argint la categoria 100 kg.

lupte-greco-sv-29-novAlţi doi luptători de la LPS, antrenaţi de Andrei Bolohan, este vorba de Marian Hangaleţ şi Tudor Ursachi, au cucerit medaliile de argint la categoria 50, respectiv 58 kg. CSM Suceava a urcat în două rânduri pe ultima treaptă a podiumului de premiere prin Bogdan Pop (46 kilograme) şi Mihai Căldăraru (69 kg), cei doi sportivi fiind antrenaţi de Daniel Ciubotaru. Graţie celor patru medalii, LPS Suceava a ocupat la final locul 3 în clasamentul pe cluburi.

„Dacă Pop şi Căldăraru ar fi concurat pentru LPS, am fi ieşit pe primul loc în clasamentul pe echipe. Medaliile cucerite la Târgovişte dovedesc încă o dată valoarea şcolii sucevene de lupte. Chiar am fost felicitaţi de oficiali, de arbitri şi de antrenorii din ţară pentru faptul că de zece ani LPS Suceava este mereu pe podiumul de premiere la competiţiile naţionale”, a declarat antrenorul Valerică Gherasim, care a ţinut să mulţumească Primăriei şi Consiliului Local Suceava, Consiliului Judeţean Suceava, conducerii LPS Suceava, Inspectoratului Şcolar Judeţean şi celor de la Palatul Copiilor Suceava pentru sprijinul acordat luptătorilor suceveni.

Pentru luptătorii suceveni urmează Turneul Internaţional de la Timişoara şi Memorialul „Constantin Tăpîrjan”, programat pe 9 decembrie, în sala Unirea.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI