Manifestări organizate în municipiul Suceava de Ziua Bucovinei şi de 1 Decembrie

> În acest an, parada militară de Ziua Naţională va fi fără tehnica Armatei

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat că programul manifestărilor de Ziua Bucovinei, 28 noiembrie, va începe cu o şedinţă specială a Consiliului Judeţean Suceava, în care Iancu Flondor şi Ion Nistor vor fi declaraţi cetăţeni de onoare post-mortem ai judeţului Suceava.

Potrivit lui Gheorghe Flutur, în cadrul şedinţei CJ Suceava, de Ziua Bucovinei va evoca momentul unirii.

El a spus că nepoţi şi strănepoţi ai lui Iancu Flondor şi Ion Nistor vor primi diplomele de cetăţeni de onoare post-mortem ai judeţului.

În cursul după-amiezii, pe esplanada din centrul municipiului Suceava va fi organizat un spectacol, iar seara va fi inaugurat iluminatul special de sărbători în municipiu.

Flutur a mai spus că de 1 Decembrie va fi organizată o ceremonie în faţa Palatului Administrativ şi o paradă care porneşte de pe esplanada din zona centrală, la care se va prezenta tehnică a ISU şi a unor instituţii ale MAI.

El a menţionat că la parada de 1 Decembrie din acest an nu va fi folosită tehnică a MApN ca urmare a unui ordin al ministrului apărării.

Ulterior, în cursul după-amiezii, Ansamblul „Ciprian Porumbescu” va prezenta un spectacol special.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: