La concursul pentru funcţiile de director de şcoli

12 contestaţii depuse de candidaţi din Suceava, Vatra Dornei, Gura Humorului, Fălticeni, Câmpulung Moldovenesc, Berchişeşti şi Şcheia

12 candidaţi care au participat la concursul pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct în unităţi de învăţământ din judeţul Suceava au depus contestaţii la IŞJ Suceava fiind nemulţumiţi de punctajul obţinut la proba de interviu.

IŞJ Suceava a publicat, miercuri, pe site-ul instituţiei, lista candidaţilor care au depus contestaţii la proba de interviu din cadrul concursului pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct, în listă figurând 12 candidaţi pentru funcţiile de director în grădiniţe, şcoli gimnaziale, licee şi cluburi ale copiilor.

Astfel, au depus contestaţii la proba de interviu Romeo Irinel Bolohan candidat pentru funcţia de director al Palatului Copiilor Suceava, Olguţa Popa Ion – candidat pentru funcţia de director al Colegiului Tehnic ”Mihai Băcescu” Fălticeni, Garofiţa Maria Straton – candidat pentru funcţia de director al Şcolii Gimnaziale “Teodor Balan” Gura Humorului, Tatiana Nicolau – candidat pentru funcţia de director al GPP “Căsuţa Piticilor” Gura Humorului, Mariana Amarie candidat pentru funcţia de director al Grădiniţei Speciale Fălticeni, Doiniţa Vasiliu – candidat pentru funcţia de director al Colegiului Naţional “Dragoş Vodă” Câmpulung Moldovenesc, Delia Drăgan şi Paul Bereholschi – candidaţi pentru funcţia de director al Liceului Teoretic “Ion Luca” Vatra Dornei, Genovena Mioara Roşu – candidat pentru funcţia de director al Şcolii Gimnaziale Berchişeşti, Maricel Tiron – candidat pentru funcţia de director al Clubului Copiilor Gura Humorului, Eugenia Trufin – candidat pentru funcţia de director al Colegiului Economic “Dimitrie Cantemir” Suceava şi Irina Biciuşcă – candidat pentru funcţia de director al Şcolii Gimnaziale “Dimitrie Păcurariu” Şcheia.

De remarcat este că din cei 12 candidaţi care au depus contestaţii, opt au fost declaraţi admişi în urma susţinerii celor trei probe ale concursului, iar patru au fost declaraţi respinşi.

Conform rezultatelor publicate de IŞJ Suceava înainte de soluţionarea contestaţiilor, ambii candidaţi la funcţia de director al Liceului Teoretic “Ion Luca” Vatra Dornei au fost declaraţi admişi, unul dintre candidaţi, Delia Drăgan, obţinând un punctaj total de 133 de puncte, cu 45,5 puncte la proba de interviu, iar al doilea candidat, Paul Bereholschi, a avut 135,375 de puncte, cu 46 de puncte la proba de interviu.

Reamintim că 196 de candidaţi suceveni au fost declaraţi admişi la concursul pentru ocuparea funcţiilor vacante de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar, iar doi candidaţi au rămas neevaluaţi întrucât nu s-au putut întruni integral comisiile de concurs.

Potrivit Calendarului de organizare a Concursului pentru ocuparea posturilor vacante de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar, depunerea contestaţiilor a avut loc în perioada 21 – 23 noiembrie 2016.

Soluţionarea contestaţiilor şi afişarea rezultatelor finale va avea loc în perioada 24 noiembrie – 9 decembrie 2016, iar validarea rezultatelor finale este prevăzută pentru data de 16 decembrie 2016 în Consiliul de Administraţie al IŞJ Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: