Căsuţe noi pentru Târgul de Crăciun

> Primăria a comandat 25 de căsuţe destinate comercianţilor, la 5.200 lei/buc., acestea înlocuindu-le pe cele vechi

casute-noi-craciunPe esplanada Casei Culturii din judeţul Suceava vor fi amplasate 25 de căsuţe noi. Acestea urmau să ajungă ieri în reşedinţa de judeţ, fiind executate de o firmă nemţeană specializată, câştigătoare a licitaţiei organizate de Primărie.

„Vor sosi cele 25 de căsuţe noi care, în urma unei licitaţii, au fost realizate de o firmă din Piatra Neamţ. Ele vor fi folosite, în primul rând, la Târgul de Crăciun, pe care îl vom organiza pe esplanada Casei de Cultură” a declarat primarul Ion Lungu.

Căsuţele în cauză au fost construite din lemn de către societatea comercială Adcon Dumbrava Roşie din judeţul Piatra Neamţ, pentru un total de 130.000 de lei, adică pentru 5.200 de lei bucata. Destinate comercianţilor care vor veni la Târgul de Crăciun, acestea le vor înlocui pe cele vechi, uzate şi inestetice. În scopul dotării cu respectivele amenajări, la bătaie, prin licitaţie, a fost scoasă suma de 158.000 de lei.

Tot cu caracter de noutate, Primăria a achiziţionat şi o plasă luminoasă, una după modelul celei din Sibiu, care va fi întinsă în faţa scenei de la Casa Culturii, lângă Bradul de Crăciun. În vederea procurării de noi ornamente şi instalaţii pentru sărbătorile de iarnă, în acest an în bugetul local sucevean a fost prevăzută suma de 100.000 de lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: