Prinţul Harry confirmă relaţia cu Meghan şi constată abuzul mass-media

Prinţul Harry a confirmat faptul că în acest moment prietena sa este actriţa americană Meghan Markle. Declaraţia oficială emisă de Kensington Palace este însoţită de inventarul abuzurilor şi hărţuirilor mass-media. În intervenţia oficială se arată că o relaţie de câteva luni nu poate fi astfel tratată de către mass-media. Prinţul Harry reacţionează rareori oficial la astfel de story-uri de domeniul fantasticului, dar săptămâna trecută s-a întrecut măsura. În ultimele zile, primele pagini ale unor ziare au fost pline de comentarii rasiste, sexiste, iar internetul a înmulţit trollările la adresa actriţei de 35 de ani. Fotografii au năvălit în spaţiu privat şi s-a făcut apel la intervenţia poliţiei.

Corespondentul BBC acreditat la Curtea Regală sublinează faptul că declaraţia oficială de acum este un act de determinare din partea prinţului Harry. Sigur, se poate înţelege că o asemenea relaţie nu poate trece neobservată, iar Harry şi Meghan înţeleg jocul în care au intrat, dar media trebuie să înţeleagă faptul că este vorba de viaţa lor privată şi cu viaţa nu te poţi juca în acest fel.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: