Dacian Cioloş

În acest an au ieşit la iveală multe lucruri care ar fi trebuit făcute în timp

Premierul Dacian Cioloş a declarat,  ieri, în cadrul unei dezbateri organizate de USR, că de la începutul mandatului său a întâlnit multe lucruri care ar fi trebuit făcute în timp sau care au fost „prost făcute sau băgate sub preş”. „Mi-aş dori ca acest an de guvernare să nu fi fost unul în zadar nici din punct de vedere al experienţei acumulate, sigur, atât cât poate fi acumulată experienţă într-un an de zile. Vă asigur, a fost un an foarte intens şi datorită contextului, a fost an electoral, dar mai ales datorită aşteptărilor foarte mari care au fost proiectate pe acest guvern şi în această perioadă. Dincolo de aceste aşteptări au ieşit la iveală în acest an foarte multe lucruri care ar fi trebuit făcute în timp, în anii trecuţi, care nu au fost făcute sau au fost prost făcute, care au fost puse sub preş şi care au ieşit la iveală cu bunele, cu mai puţin bunele lucruri a trebuit să intervenim de foarte multe ori în urgenţă şi asta cu ceea ce ne-am proiectat la început de mandat şi a trebuit să preluăm pe parcurs. Mai mult sau mai puţin surprinşi de ceea ce a apărut, ne-a permis să acumulăm o anumită experienţă este mult spus, dar oricum să acumulăm o anumită viziune vizavi de ceea ce este administraţia din România, ceea ce se întâmplă în mai multe sectoare şi ceea ce ar trebui făcut”, a afirmat Cioloş.

El a adăugat că dorinţa sa ar fi ca experienţa acumulată în perioada mandatului să poată să fie utilizată în proiecte de guvernare pentru perioada următoare. „Am spus la începutul mandatului că un an este prea scurt pentru a veni cu reforme profunde şi a duce la capăt mai ales reforme profunde, dar un an este şi prea lung pentru a ne ocupa doar de guvernarea curentă şi atunci a trebuit să combinăm cele două lucruri. Dorinţa mea, dincolo de orice proiect personal sau nu, ar fi ca această experienţă acumulată cu oamenii minunaţi, care fiecare a făcut maximum din ce a putut în această perioadă în Guvern, să poată să fie utilizată, să poată să fie valorificată în proiecte de guvernare pentru perioada următoare”, a spus premierul.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: