Concert caritabil la Suceava

Casa de Cultură din Suceava va găzdui luni, 14 noiembrie a.c., de la ora 18, un concert caritabil – în beneficiul copiilor orfani de la Podu Coşnei – susţinut de trupa Brio Sonores, se arată pe pagina de Facebook a instituţiei sucevene.

Brio Sonores este o trupă din Republica Moldova ce face muzică pop, dance şi crossover clasic, care a reuşit performanţa de a câştiga cea de-­a patra ediţie a concursului „Românii au talent”.

În deschiderea evenimentului vor evolua ansamblul folcloric ucrainean „Kozaciok” şi talentatul saxofonist sucevean Cătălin Creţu.

Biletele costă 30 lei şi pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură din Suceava, intrare B, etajul 1, tel. 0230/523.718.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: