Preşedintele CJ, în inspecţie la lucrările de îndiguire a pârâului Voroneţ

Se lucrează pentru punerea în siguranţă a localităţii şi drumului

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a inspectat, ieri, mai multe lucrări de investiţii din judeţ, una dintre acestea fiind cea de regularizare a pârâului Voroneţ, unde s­-au produs pagube în urma inundaţiilor.

Flutur a spus, după vizionarea lucrărilor, că se lucrează intens la regularizarea pârâului Voroneţ, care în ultimii zece ani a creat ravagii la inundaţii. El a amintit că în urma inundaţiilor au fost luate de apele crescute ale pârâului maşini, case, iar terenuri au fost distruse.

„Acum se investeşte” a spus Flutur, care a menţionat că se face o îndiguire „foarte serioasă”, pentru că se formează torenţi puternici când plouă. „Se lucrează la întreaga porţiune până la revărsarea în râul Moldova, pentru regularizarea şi punerea în siguranţă a localităţii şi a drumului” a precizat Flutur.

El a menţionat că această lucrare, a CJ Suceava, a fost începută în septembrie şi că este necesar ca forţele să fie concentrate pentru finalizarea investiţiei.

„E nevoie de mult efort pentru a pune în siguranţă întreg bazinul hidrografic” a mai spus preşedintele CJ Suceava.

El a adăugat că se construiesc şi podeţe, iar la podul de peste râul Moldova s-­a lucrat la consolidarea unui pilon care a fost afectat.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: