La intrarea în Bogdăneşti flutură drapele galben-albastru

Credeam că intru în Ucraina…

steaguri-ruptePrefectul de Suceava, Constantin Harasim, a cerut ca toate instituţiile publice să înlocuiască drapelele care sunt rupte, arătând că se apropie data de 28 noiembrie, când se sărbătoreşte Unirea Bucovinei cu România, după care Ziua naţională a României.

Harasim a spus că a constatat că la Bogdăneşti drapelele nu mai au culoarea roşie.

El a spus că a văzut în Bogdăneşti cum flutură drapele doar cu galben şi albastru, care sunt culorile drapelului Ucrainei.

„Ne dorim drapele în regulă şi să nu fie decolorate sau degradate. Am fost la ocolul silvic la Râşca, iar la intrare în Bogdăneşti, pe o poartă mare, erau două steaguri cu galben şi albastru, dar fără roşu. Credeam că intru în Ucraina şi nu ştiam eu” a spus Harasim.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: