Două blocuri ANL pentru lucrătorii de la stat

 > „Am cerut două blocuri pentru locuinţe de serviciu, pentru că solicitări avem inclusiv de la Poliţie, Jandarmerie, DSV, DSP, structurile Ministerului Public” a spus primarul Ion Lungu, menţionând că tinerii cu pricina „nu au un acoperiş deasupra capului”, stând cu chirie sau cu părinţii

 Primăria Suceava ar putea susţine construirea a două blocuri cu 40 de locuinţe de serviciu. Anunţul a fost făcut de primarul Ion Lungu care a primit, în acest sens, o adresă de la Agenţia Naţională pentru Locuinţe, înştiinţare conform căreia apartamentele şi garsonierele vor fi destinate angajaţilor din sistemul public.

Şeful municipalităţii spune că deja există mai multe cereri venite din partea instituţiilor publice din Suceava, printre acestea din urmă numărându-se Spitalul Judeţean de Urgenţă, Inspectoratul Judeţean de Poliţie şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi. Noua ofertă vine după ce, în vară, imediat după alegerile locale, Primăria a predat constructorului Victor Construct Botoşani amplasamentul pentru ridicarea a 80 de apartamente finanţate din fonduri guvernamentale. Noile locuinţe de serviciu pentru angajaţi bugetari vor fi edificate în preajmă, în două imobile cu patru etaje, pe aceleaşi 2 ha din zona Staţiunii pentru Cercetare şi Dezvoltare Agricolă.

„Am cerut două blocuri pentru locuinţe de serviciu, pentru că solicitări avem inclusiv de la Poliţie, Jandarmerie, DSV, DSP, structurile Ministerului Public şi altele. Acestea se vor ridica tot prin ANL, în zona în care se mai construiesc patru blocuri şi unde există posibilitatea racordării la utilităţi şi, ca atare, aceea de a face economii” a punctat primarul, menţionând că tinerii cu pricina „nu au un acoperiş deasupra capului”, stând cu chirie sau cu părinţii.

În curtea spitalului vechi, din acelaşi areal, Primăria, în parteneriat cu Spitalul Judeţean de Urgenţă, a făcut demersuri pentru amenajarea de locuinţe destinate exclusiv medicilor suceveni.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI