Trofeul Festivalului „Nada Florilor”  a fost câştigat de Paul-Adrian Tihan din Fălticeni

 Premiile Festivalului naţional concurs de muzică Folk pentru tineret „Nada Florilor”, Fălticeni, desfăşurat în perioada 15-16 octombrie a.c. au fost câştigate de următorii concurenţi:

Marele premiu – Trofeul „Nada Florilor” (2.000 lei): Paul-Adrian Tihan (Fălticeni)

Secţiunea creaţie:

Locul 1 (1.000 lei): Victor-Mihai Moşoi (Buşteni, jud. Prahova);

Locul 2 (750 lei): trupa „Effectiv” (Piatra Neamţ);

Locul 3 (500 lei): Ştefana Anechiforesei (Fălticeni);

Secţiunea interpretare:

Locul 1 (1.000 lei): Mateiana Anechiforesei (Fălticeni);

Locul 2 (750 lei): Vlad Calimandriuc (Botoşani);

Locul 3 (500 lei): Ionuţ Stoian (Zăneşti, jud. Neamţ);

Premiul special al juriului (500 lei): Andra Cristina Frunză (Dorohoi, jud. Botoşani);

Menţiuni (100 lei): Antonio Tănasă (Dorohoi, jud. Botoşani), trupa „KM 0” (Piatra Neamţ), Ioana Vîrvara (Vadu Moldovei, jud. Suceava).

 Preşedintele juriului a fost cantautorul Walter Ghicolescu. Premiile, în valoare totală de 7.300 de lei, au fost asigurate de Primăria Municipiului Fălticeni şi Asociaţia Pathos Cultural. Festivalul s-a desfăşurat la Centrul Cultural „Grigore Vasiliu Birlic”. Invitaţi în recital au fost: Walter Ghicolescu, trupa „FolkFrate” şi Vasile Şeicaru.

 „Mă bucur că reuşim, în ciuda greutăţilor, să continuăm acest festival. Din discuţiile pe care le-am avut cu membrii juriului, aceştia mi-au spus cu toată sinceritatea că prestaţia concurenţilor a fost deosebită. Sunt copii valoroşi, foarte buni, şi asta mă bucură şi mă face să promit că acest festival va avea continuitate” a declarat prof. Gheorghe Cătălin Coman, primarul municipiului Fălticeni.

 „Am reuşit să organizăm şi în acest an Festivalul de folk «Nada Florilor», cu toate că a fost foarte greu, având în vedere înrăutăţirea vremii. Cu toate acestea, calitatea spectacolului a fost foarte bună, juriul a fost mulţumit de ceea ce a văzut. Vreau să mulţumesc Primăriei Fălticeni, Consiliului Local, dlui primar, care de la început a susţinut această idee şi continuă să fie alături de noi. Mulţumim în egală măsură şi Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport Suceava, dar şi sponsorilor din Fălticeni şi Bucureşti” a spus Marius Irimia, organizatorul festivalului, preşedintele Asociaţiei Pathos Cultural.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI