Filmul „Babysitting” şi dialog cu Benoît Gustot

Biroul Francez de la Casa Prieteniei Suceava oferă cinefililor prilejul de a viziona filmul „Babysitting”, astăzi, de la ora 17, în cadrul „După-amiezii francofone la Suceava”.

„Comedia franţuzească «Babysitting» (2014), avându-i în distribuţie pe Vincent Desagnat, Enzo Tomasini, Grégoire Ludig, Philippe Lacheau, acesta din urmă semnând şi regia alături de Nicolas Benamou, a beneficiat, încă de la lansare, de o serie de aprecieri pozitive din partea criticilor de specialitate, îmbinând distracţia, scandalosul, satira dar şi emoţia”, au precizat reprezentanţii Biroului Francez.

Tot astăzi, publicul prezent la proiecţia filmului va avea posibilitatea de a-l cunoaşte pe noul lector de franceză din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare”, dl Benoît Gustot, care „va provoca spectatorii la dialog”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI