Trimis în judecată pentru că a încercat să violeze o bărmăniţă

 Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au încheiat ancheta şi au dispus, miercuri, trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a lui Vasile Mândrilă, de 40 de ani, din Gura Humorului sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă de viol şi furt calificat.

Potrivit anchetatorilor, în seara de 14 septembrie a.c., Mândrilă a intrat, sărind peste un geam, într-un bar din oraşul Gura Humorului. A găsit-o înăuntru pe bărmăniţă, cu care a încercat să întreţină, prin constrângere, raporturi sexuale.

Femeia s-a salvat reuşind să fugă, încuindu-l pe agresor în incinta barului.

După ce a furat două telefoane mobile pe care le-a găsit pe acolo, individul a ieşit pe geamul pe care intrase.

A fost însă prins şi arestat preventiv, decizia de trimitere în judecată găsindu-l după gratii.

El va apărea în faţa magistraţilor Judecătoriei din Gura Humorului.

Violator „de profesie”, Mândrilă a mai fost închis pentru agresiuni asupra femeilor

Ajuns la 40 de ani, Vasile Mândrilă este recidivist, violator „de profesie”, ispăşind mai multe pedepse cu închisoarea, pentru diferite infracţiuni.

 În luna martie 2008, era proaspăt eliberat condiţionat din puşcărie, unde fusese trimis pentru că violase o femeie din Gura Humorului, A.D., pensionară.

Primul drum pe care Mândrilă l-a făcut în libertate a fost la casa femeii care îl reclamase pentru viol, pentru a-i aplica o corecţie, probabil de aceeaşi natură.

 În noaptea de 28 spre 29 martie, el sărit gardul în curtea femeii, a încercat să intre în casă, nu a reuşit, apoi a început să izbească cu pumnii şi picioarele în uşa de la intrare, ameninţând femeia în fel şi chip.

Strigătele de ajutor ale pensionarei l-au panicat pe violator, care a renunţat la intenţiile sale şi a fugit.

A fost arestat a doua zi pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu, distrugere şi ameninţare şi s-a întors „la răcoare”.

Insuficient însă şi de această dată, pentru că mintea lui bolnavă l-a îndemnat recent la o nouă agresiune, cea asupra bărmăniţei din Gura Humorului, pentru care va răspunde, din nou, în faţa judecătorilor.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI