Piaţă agrolimentară modulară în Burdujeni, o investiţie de 2,35 milioane lei

 > Conform proiectului, actualul amplasament al Pieţei agroalimentare Burdujeni va suferi o recompartimentare pe trei module, precum şi pe zone de produse autohtone şi de import

 Proiectul de modernizare a Pieţei agroalimentare Burdujeni a fost finalizat şi făcut public, ieri, de conducerea Primăriei Municipiului Suceava. Indicatorii tehnico-economici ai investiţiei au fost aprobaţi de Consiliul Local încă din luna ianuarie a acestui an. Suma rezervată lucrărilor este dimensionată la 2,35 de milioane de lei, iar execuţia se va desfăşura pe durata a 24 de luni.

„A fost întocmit proiectul, iar în perioada care urmează să fie organizate licitaţiile” a precizat primarul Ion Lungu.

Conform proiectului, actualul amplasament al Pieţei agroalimentare Burdujeni va suferi o recompartimentare pe trei module. Astfel, potrivit edilului-şef, în cel dintâi modul locuri speciale sunt destinate producătorilor şi comercianţilor de produse bio-tradiţionale, produse apicole, fructe, seminţe, legume păstăioase, rădăcinoase, produse uscate şi legume proaspete. Modulul al doilea are zone pentru murături, legume autohtone, legume de import. Din modulul al treilea vor putea fi achiziţionate legume şi fructe de sezon, verdeţuri şi flori ornamentale.

„Îmi doresc ca în perioada cea mai scurtă de timp să demarăm lucrările de modernizare a pieţei din Burdujeni” a precizat şeful municipalităţii.

Primăria Sucevei a finalizat deja modernizarea pieţei agroalimentare centrale, primarul Ion Lungu evidenţiind că, până în iarnă, cu 500.000 de lei, urmează realizarea instalaţiilor şi racordarea primului modul al amenajării de pe strada „Petru Rareş la sistemul public de încălzire centralizată.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: