Într-un incendiu la Vicovu de Sus

Animale moarte şi bunuri distruse

Jarul sau scânteile provenite din coşul de fum deteriorat au declanşat un incendiu care a provocat distrugeri importante unui localnic din oraşul Vicovu de Sus.

Pompierii Gărzii de Intervenţie din localitate au ajuns în câteva minute la faţa locului, imediat după ce au primit misiunea, după un apel la 112, în jurul orei 16.50. La sosirea lor, ardeau deja acoperişul casei şi acoperişul unei anexe, existând pericolul de propagare la gospodăriile învecinate. Stingerea focului a durat aproximativ o oră, dar proprietarul a suferit pierderi mari.

Pe lângă faptul că acoperişurile casei şi anexei au ars pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp, că s-au degradat zeci de metri pătraţi de pereţi şi bunuri din gospodărie, în incendiu au pierit un cal, trei porci şi 20 de păsări.

Intervenţia pompierilor a făcut ca flăcările să nu se întindă în vecinătăţi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: