Cinci răniţi după un accident cu patru maşini produs în intersecţia de la Biblioteca judeţeană Suceava

Şapte persoane din patru maşini au fost implicate, joi, într-un accident produs în intersecţia de la Biblioteca judeţeană Suceava, cinci persoane fiind rănite, dintre care un bărbat a fost rănit grav.

Potrivit ISU Suceava, în incident au fost implicate patru autoturisme, dintre care unul s-a răsturnat pe o parte.

Participanţii la trafic, dorind să ajute, au repus autovehiculul pe roţi, în timp ce în interior se afla o persoană rănită, precizează sursa citată.

Totodată, se arată că, deşi gestul a fost unul din spirit civic, totuşi nu a fost potrivit în aceste situaţii.

ISU Suceava menţionează că acest lucru nu este deloc recomandat, deoarece, prin mişcare se pot produce alte leziuni, cu urmări grave, victimei deja rănite, iar cazul excepţional în care se poate recurge la extragerea victimei este atunci când există pericol de explozie sau un alt pericol iminent.

În accident au fost implicate şapte persoane, din care cinci au avut nevoie de îngrijiri medicale – un bărbat în cod roşu (stare mai gravă), două femei şi doi copii în cod galben (cu leziuni minore).

Salvatorii au balizat zona, au verificat scurgerile de carburanţi şi au deconectat bornele de la bateriile de acumulatori. Concomitent, au acordat primul ajutor medical răniţilor şi i-au transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

La acest accident au intervenit militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava cu o autospecială pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD, din care una de Terapie Intensivă Mobilă, iar în sprijinul pompierilor au intervenit şi două autosanitare ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI