Accident dramatic la Vultureşti

> Şoferul unei maşini a spulberat gardul unei gospodării şi s-a înfipt într-o clădire din curte > Fugit de la locul incidentului, conducătorul auto a fost găsit mort la o distanţă de 400 de metri 

Sfârşit teribil, în noaptea de miercuri spre joi, pentru un bărbat în vârstă de 44 de ani, domiciliat pe raza oraşului Liteni. El a fost autorul unui accident de circulaţie, iar apoi trupul fără viaţă al omului a fost găsit la o distanţă de aproximativ 400 de metri de locul incidentului. Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, tragica poveste a început aproape de ora 22, când, în timp ce conducea un autoturism pe uliţa denumită „La Deal” din comuna Vultureşti, şi ajungând la intersecţia cu DJ 208C, din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum, bărbatul a scăpat maşina de sub control. În câteva secunde a spulberat gardul unei gospodării aflate pe marginea drumului şi s-a înfipt cu vehiculul în prima clădire din curtea gospodăriei. În ciuda gravităţii incidentului rutier, nu se ştie cum, dar omul a scăpat cu viaţă şi deşi suferise leziuni corporale grave (ce aveau a fi descoperite ulterior) bărbatul a decis să fugă de la locul accidentului. Nu a reuşit să se îndepărteze prea mult, deoarece decizia i-a fost fatală. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: