Corpul de control al ministrului sănătăţii a descins la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Suceava

La Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava se efectuează, de luni şi până la sfârşitul acestei săptămâni, o acţiune de control a Corpului de control al ministrului sănătăţii, tematica verificărilor nefiind făcută publică până la finalizarea acţiunii.

Potrivit Biroului de presă al Ministerului Sănătăţii, Corpul de control al ministrului sănătăţii efectuează o acţiune de control la SAJ Suceava. „Până la finalizarea controlului nu vă putem comunica date suplimentare, însă, după finalizare, concluziile controlului vor putea fi făcute publice” a precizat Biroul de presă al MS.

Directorul interimar SAJ Suceava, medicul Alexandru Lăzăreanu, a declarat că orice informaţie cu privire la acţiunea de control efectuată la această instituţie va fi oferită de Biroul de presă al Ministerului Sănătăţii.

Directorul interimar al DSP Suceava, Andrei Ianovici, a declarat, luni, că nu este abilitat să discute despre subiectul acestor verificări.

Conform unor surse, la SAJ Suceava ar urma să ajungă, astăzi, şi o echipă de inspectori ai Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul MAI.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: