Şase oferte depuse pentru modernizarea iluminatului public în municipiul Suceava

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că societatea Electrica Serv SA Bucureşti şi cinci asocieri de firme din România şi din alte ţări UE au depus oferte la licitaţia organizată de municipalitatea suceveană pentru modernizarea iluminatului public printr-un proiect cu finanţare de 6,4 milioane de franci elveţieni prin Programul de cooperare Elveţia – România.

Potrivit edilului-şef, în punctarea ofertelor, 70% va conta propunerea financiară, iar 30% propunerea tehnico-economică.

În municipiul reşedinţă de judeţ se implementează prin Programul de cooperare Elveţia-România proiectul „Management modern şi eficient al iluminatului public din municipiul Suceava”, în valoare de 6,4 milioane de franci francezi, din care contribuţia municipiului Suceava este de 15%. Prin acest proiect vor fi înlocuite 3.483 de becuri de iluminat public cu altele cu led, economice şi cu durată de viaţă mai lungă, dar se va realiza şi un sistem de telegestiune de control la distanţă a iluminatului public în municipiu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: