Performanţe remarcabile pentru înotătorii suceveni

Înotătorii de la CSŞ Suceava au participat cu succes, la finele săptămânii trecute, la două competiţii în ţară, câştigând în total 31 de medalii. Cinci dintre sportivi au fost prezenţi la Bucureşti, la „Cupa Campofrio”, un concurs pentru juniori de 12 ani şi mai mari, bilanţul fiind de şapte medalii de aur, patru de argint şi una de bronz.

Pe prima treaptă a podiumului au urcat Călin Moscaliuc, în probele de 50, 100 şi 200 metri liber, Ioana Năstacă, la 50 şi 100 liber, şi Şerban Cotos, la 200 liber şi 100 fluture. Ioana Năstacă a luat argint şi la 200 liber, Şerban Cotos a luat argint la 100 liber şi 200 mixt, iar Sebastian Croitor a urcat pe a doua treaptă a podiumului la 200 liber şi pe a treia treaptă la 200 spate. La finalul concursului, Şerban Cotos şi Călin Moscaliuc au câştigat trofeul competiţiei, fiind desemnaţi cei mai buni la categoria lor de vârstă.

Tot la sfârşitul săptămânii precedente, alţi sportivi de la CSŞ Suceava au concurat la concursul internaţional memorial „Schier Herman” de la Oradea, competiţie rezervată sportivilor între 8 şi 13 ani. Sucevenii s-au ales la final cu şase medalii de aur, şase de argint şi şapte de bronz. Daria Lucan, în vârstă de 11 ani, a luat aur la 50 bras şi fluture, argint la 50 spate şi 100 liber, şi bronz la 200 liber. La aceeaşi vârstă, Maria Verciuc a câştigat trei medalii, aur la 100 liber, argint la 200 liber şi bronz la 50 bras. Ioana Ursu, la 10 ani, a luat aur la 50 spate şi 50 fluture, şi bronz la 50 bras şi 50 liber, iar colega sa Delia Ostafi a luat aur la 50 liber şi argint la 50 fluture şi 50 bras. La 8 ani, Amalia Burlacu a câştigat medalia de argint la 50 metri bras, Alexia Burlacu s-a clasat a treia la 50 bras, iar Andrei Andrian a câştigat două locuri III la 50 spate şi 50 liber.

„Rezultatele obţinute au fost excelente, sportivii doborându-şi recordurile personale, chiar dacă nu au fost în formă maximă, ei participând la aceste competiţii direct din pregătire”, a explicat antrenorul Cezar Moscaliuc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: