Pentru al treilea mandat consecutiv, Doiniţa Cocriş a fost realeasă preşedinte al Colegiului Farmaciştilor Suceava

doinita-cocris-2-2013Al doilea tur al alegerilor la Colegiul Farmaciştilor Suceava (CFS) s-a desfăşurat la sfârşitul lunii februarie şi au fost validate în această lună, Doiniţa Cocriş, farmacist primar, fiind realeasă în funcţia de preşedinte, cu 156 de voturi.

Este al treilea mandat consecutiv al său, după o întrerupere de două mandate, în perioada 1999-2007, când a ocupat alte funcţii în colegiu, şi al patrulea de când funcţionează colegiul.

Doiniţa Cocriş ne-a declarat că îşi propune, în continuare, susţinerea profesiei şi apărarea demnităţii farmaciştilor, asigurarea tuturor condiţiilor necesare pentru ca aceştia să ofere servicii corecte celor care îi solicită. Nu în ultimul rând, a spus Doiniţa Cocriş, colegiul îşi propune iniţierea unor demersuri susţinute pentru ca populaţia să poată beneficia de medicamentele care lipsesc din farmacii, nu din voinţa farmaciştilor, medicamente esenţiale pentru sănătatea lor. Colegiul Farmaciştilor şi-a ales şi reprezentanţii în Consiliul Judeţean, Adunarea Generală Naţională, Comisia de Cenzori şi Adunarea Generală. Pentru Consiliul Judeţean şi-au depus candidatura 24 de farmacişti, fiind aleşi prin vot 11 membri, precum şi cinci membri supleanţi, iar pentru Adunarea Generală Naţională au fost aleşi nouă reprezentanţi, din cei 21 care şi-au depus candidatura, plus cinci membri supleanţi.

Doiniţa Cocriş ne-a mai spus că toţi membrii Consiliului Judeţean au fost aleşi din rândul farmaciştilor independenţi, de la aşa-numitele farmacii de cartier.

Turul doi al alegerilor la CFS s-a desfăşurat la data de 26 februarie, alegerile fiind validate pe 9 martie.

Colegiul Farmaciştilor Suceava s-a înfiinţat prin sentinţa Judecătoriei Suceava din data de 7.06.1991, având ca scop principal „apărarea drepturilor farmaciştilor”, care sunt membri de drept ai acestuia.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!