Firma care a lansat charterul Suceava – Antalya, preluată de un mare operator turc care va dezvolta oferta turistică

Agenţia de turism Prestige Tours condusă de Elena Anghel, care a lansat, în acest an, curse directe Suceava – Antalya, a fost preluată de partenerul turc al firmei româneşti, Mustafa Kadiroglu, care este proprietar al Calypso Tour.

Potrivit unui comunicat al companiei citat de DCnews, omul de afaceri turc Mustafa Kadiroglu a preluat operaţiunile agenţiei Prestige Tours pe care o va integra în grupul de turism pe care-l conduce, Caly Group. Din grupul turc mai fac parte, alături de Calypso Tour, Casio Air şi Sultan Cargo. Operatorul turc Calypso Tour este partenerul strategic al Prestige Tours pe destinaţia Antalya, astfel că preluarea operaţiunilor turoperatorului român vine ca un lucru firesc după strânsa colaborare, iar Mustafa Kadiroglu devine din această lună unic acţionar al turoperatorului.

„Am colaborat foarte bine cu Prestige Tours în aceşti ani. România este o piaţă cu potenţial pentru noi, în condiţiile în care românii preferă Antalya ca destinaţie de vacanţă, iar cererea este în creştere de la an la an. Prestige Tours reprezintă o oportunitate pentru noi de a ne dezvolta în plan local, mai ales că există o cerere mare şi din alte oraşe ale României, nu doar din Bucureşti” a declarat Mustafa Kadiroglu.

Planurile omului de afaceri pentru România vizează dezvoltarea ofertei turistice a turoperatorului, dublarea volumelor de vânzări concomitent cu a destinaţiilor operate în special pe zona serviciilor, cu preocupare pentru cele de lux, segment acoperit foarte bine de compania turcă.

Conducerea Prestige Tours va fi asigurată, în continuare, de Elena Anghel, actual director executiv al turoperatorului, de asemenea, echipa rămânând în aceeaşi formulă. „Schimbarea va fi doar la nivel de acţionariat. Calitatea serviciilor oferite tuturor partenerilor noştri, direcţi sau indirecţi, va fi aceeaşi. Mai mult, implicarea directă a dlui Mustafa Kadiroglu, încă de la începutul anului, ne-­a ajutat foarte mult să ne dezvoltăm şi să avem o creştere mare, până în prezent, la pachetele turistice aferente charterelor din această vară. Am introdus, de asemenea, primul charter operat din Suceava către Antalya, iar rezervările sunt mai mult decât satisfăcătoare” a declarat Elena Anghel.

Pentru 2016, Prestige Tours va opera chartere către destinaţii din Turcia şi Grecia.

Turoperatorul a transportat anul trecut cu chartere peste 6.000 turişti, iar pentru 2016 sunt estimaţi 20.000 de turişti. De asemenea, Prestige Tours estimează o creştere de şase ori a afacerilor pentru 2016, bazându-se pe numărul de locuri disponibile pe cursele charter.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: