Comunele Izvoarele Sucevei, Straja şi Fântânele au probleme cu salubrizarea cursurilor de apă

 Cele trei comisii interinstituţionale constituite prin ordin al prefectului pentru verificarea modului de salubrizare a cursurilor de apă din judeţ au verificat pe parcursul săptămânii trecute 42 localităţi şi au prezentat primele concluzii în cadrul unei şedinţe de lucru care s-a desfăşurat, vineri, la Prefectura Suceava.

„Localităţi ca Drăguşeni, Forăşti, Baia, Boroaia, Liteni, Comăneşti, Botoşana, Ipoteşti, Dumbrăveni, Bălcăuţi au realizat un grad ridicat de salubrizare. La polul opus menţionăm Izvoarele Sucevei, Straja şi Fântânele” se arăta într-un comunicat al Prefecturii Suceava.

De asemenea, sursa citată a precizat că a fost verificată afişarea hărţilor de risc din localităţi la avizierul primăriilor şi semnificaţia culorilor codurilor care semnalizează fenomene hidrometeorologice periculoase.

„Deficienţele constatate vor fi prezentate într-un raport final elaborat în jurul datei de 15 aprilie 2016” s-a menţionat în comunicatul Prefecturii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: