Cu ordin de la centru

Sute de maşini de transport persoane şi mărfuri, verificate de poliţiştii suceveni

În zilele de 3, 4 şi 5 martie, poliţiştii suceveni, au verificat aproximativ 500 de vehicule din seria celor specializate în transportului de persoane şi mărfuri.

Obiectivul acţiunii a fost simplu, verificarea respectării legislaţiei în domeniu, şi astfel, stabilirea gradului de siguranţă al cetăţenilor, prioritatea pe 2016 a Ministerului Afacerilor Interne, declarată deja de săptămâna trecută, de ministrul Petre Tobă.

Acţiunile de acest fel, dispuse de la centru au fost desfăşurate în reţeaua de drumuri a judeţelor limitrofe cu statele non-UE, respectiv Satu-Mare, Maramureş, Suceava, Tulcea, Botoşani, Iaşi, Vaslui, Galaţi, Caraş-Severin, Mehedinţi şi Timiş, dar şi în trenurile şi navele de călători.

La Suceava au fost organizate peste 50 de acţiuni şi dispuse 26 de filtre în traficul judeţean, şi verificate sute de maşini.

În cele trei de verificări, au fost constatate 17 infracţiuni, 13 în flagrant delict, şi au fost aplicate 315 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 112.475 lei.

“Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Române. Astfel, pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi de prevenire şi combatere, fiind reţinute 16 permise de conducere şi retrase 15 certificate de înmatriculare”, a menţionat comisar Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: